Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Atvērto durvju diena

logo, Pļaviņu novada ģimnāzijaD. Bariņa, preses ministre

Piektdien, 25. aprīlī, Pļaviņu novada ģimnāzijā notika Atvērto durvju diena. Arī šogad mūsu skolu apmeklēja 9. klašu skolēni, kuriem ir interese un vēlme turpināt mācības vidusskolā. Nedaudz uztraukušies un ieinteresēti skolā ieradās arī nākamie pirmo klašu skolēni kopā ar saviem vecākiem.
Atvērto durvu apmeklētājiem muzikālo sveicienu sniedza sākumskolas ansamblis un 1.b klases skolēni, kurus sagatavoja skolotāji Kristiāna Balode un Gints Balodis. Visus klātesošos sveica Pļaviņu novada ģimnāzijas direktore Rita Pole.
Šajā dienā interesentiem tika piedāvāta plaša programma par skolu. Mazajiem pirmklasniekiem bija iespēja izpētīt mūsu skolu, “no iekšpuses”. Viņi devās ekskursijā pa skolas telpām. Tās viņiem izrādīja Annija Āboliņa, Ieva Belostocka, Paula Sondore, Rūta Vanaga, Diāna Bariņa un Pauls Krastiņš. Kamēr mazie bērni iepazina skolu, ar vecākiem sarunājās nākamo pirmklasnieku audzinātājas Inga Baginska un Sandra Fišmeistare par nepieciešamo skolas gaitas uzsākot, kā arī atbildēja uz klātesošo jautājumiem.
Savukārt 9. klašu skolēni tikās ar skolas administrāciju, skolēnu pašpārvaldi. Ar skolēnu pašpārvaldi un tās funkcijām iepazīstināja sporta ministrs Artūrs Saulītis. Par skolas sasniegumiem, mērķiem un skolēnu pašdarbību stāstīja Pļaviņu novada ģimnāzijas direktores vietniece audzināšanas jomā Lana Ivanova un direkore Rita Pole.
Šajā dienā topošajiem vidusskolēniem notika atklātā stunda matemātikā, ko vadīja 9. b klases audzinātāja Ilze Titova, pēc kuras nākamajiem vidusskolēniem bija iespēja iepazīties ar skolas bibliotēku, jaunsardzi, sporta iespējām kā arī tikties ar skolas psiholoģi.
Paldies visiem pasākuma organizatoriem un vadītājiem par ieguldīto darbu , sagaidot viesus! Uz tikšanos 1.septembrī mūsu skolā!