Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Olimpiāžu ziņas

olimpiāde Ir jau veiksmīgi noritējušas pirmās 2013./2014.mācību gada mācību priekšmetu olimpiādes. Esam saņēmuši arī oficiālos šo olimpiāžu rezultātus.

• 14.11. notika Kokneses un Pļaviņu novadu apvienības krievu valodas (svešvalodas) olimpiādes 10. – 12.klasei 2.posms, kurā skolotājas Ritas Jakovļevas audzēknes Liāna Nikaļuka (11.klase) un Estere Fedosejeva (11.klase) ieguva 2.vietu.

• 22.11. notika 2.posma olimpiāde bioloģijā 9. un 11. – 12.klasei. Pirmo reizi šī mācību priekšmeta vēsturē tā tika organizēta tiešsaistē. Mūsu skolas skolēnu rezultāti ir šādi:
1.vieta – Jurim Ernestam Brūniņam (10.klase). VISC mājas lapā varam iepazīties arī ar skolēnu sarakstu, kuri ir izturējuši atlasi un uzaicināti piedalīties bioloģijas olimpiādes valsts posmā. Ļoti priecājamies, ka starp tiem ir lasāms arī Jura Ernesta Brūniņa vārds!
Atzinību ir ieguvušas divas mūsu audzēknes – Liene Lakstīgala (9.b klase) un Laura Kalniņa (12.klase).
Skolēnus olimpiādei sagatavoja skolotāja Evita Valdberga.

• 6.12. notika 2.posma olimpiāde fizikā 9. – 12.klasei, kura jau otro gadu pēc kārtas tika organizēta tiešsaistē. Miks Vilkaplāters (10.klase) šajā olimpiādē ieguva 3.vietu, skolotājs – Valdis Silovs.

• 10.12. mūsu skolas skolēni kopā ar savu skolotāju Ivetu Krastiņu devās uz I.Gaiša Kokneses vidusskolu, lai piedalītos 2.posma vēstures olimpiādē 9. un 12.klasei. Mūsējie šajā olimpiādē uzrādīja ļoti labu sniegumu:
1.vieta – Diānai Bariņai (9.b klase);
2.vieta – Sigitai Gavarei (9.a klase) un Diānai Pauniņai (9.b klase);
atzinība – Līgai Āboliņai.

Sveicam visus minētos skolēnus un viņu skolotājus ar šiem panākumiem. Lai veiksmīgi starti arī turpmāk!