Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Pasākums „Uzdāvini februārī man…”

Uzdāvini februāri man... A.Lasmane, Pļaviņu novada ģimnāzijas direktora vietniece audzināšanas jomā

Piektdien, 1.februārī, skolā notika pasākums „Uzdāvini februāri man…”, kurā piedalījās mūsu skolas 2 vokālie ansambļi (vadītājas Kristiāna Balode un Elita Freimane) un 18 skatuves runas konkursa dalībnieki, kurus bija sagatavojušas skolotājas Aiga Čepule, Silga Stučka, Inga Baginska, Laura Avotiņa, Sandra Fišmeistare, Gunta Žilde, Maija Bieriņa.

Pasākumā piedalījās žūrija šādā sastāvā – Inese Saulīte, Pļaviņu novada izglītības speciāliste, Vladimirs Samohins, Pļaviņu novada ģimnāzijas direktors, Dita Ārgule, Pļaviņu mūzikas skolas direktore, Staņislava Kalniņa, sieviešu kora „Loreleja” diriģente un vokālo ansambļu vadītāja, Gunta Grandāne, bērnu bibliotēkas vadītāja, Velta Rulle, Pļaviņu novada ģimnāzijas latviešu valodas un literatūras metodiskās komisijas vadītāja, Aiva Siliņa, Pļaviņu mūzikas skolas un ģimnāzijas skolotāja –, lai izvērtētu skolēnu un skolotāju paveikto darbu.

Pļaviņu novada ģimnāzijas 1. – 4.klašu ansamblis (vadītāja K.Balode) ieguva 2.pakāpi, bet filiāles Odzienā ansamblis – 3.pakāpi. Paldies ansambļu vadītājām un dalībniekiem par paveikto darbu. Gaidīsim jaunas dziesmas citos skolas pasākumos!

Skatuves runas konkursā uz starpnovadu 2.kārtu tika izvirzīti šādi skolēni: Dagnija Kiseļeva, Viktorija Minajeva, Sintija Silagaile, Enia Kaņepēja (skolotāja Silga Stučka), Aksels Leitlants (skolotāja Aiga Čepule), Līva Čepule, Evelīna Skabārniece (skolotāja Maija Bieriņa). Paldies visiem skolēniem, kas piedalījās konkursā, un skolotājām, kas palīdzēja sagatavot priekšnesumu.

Paldies vecākiem, kas bija ieradušies uz pasākumu, par atsaucību un atbalstu jaunajiem māksliniekiem!

Paldies pasākuma vadītājiem Žanetei Felsai un Henrijam Jaudzemam par pasākuma vadīšanu un noskaņas radīšanu, Laurai Kalniņai – par tā iemūžināšanu fotogrāfijās.

Skatuves runas konkursa dalībniekiem 2.kārtā, kas notiks 14.februārī plkst.12.00 mūsu skolā, vēlam veiksmi un radošu prieku, skolotājām – pacietību un radošu garu, uzmundrinot audzēkņus!