Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Electrolux Latvia aicina pieteikties atbalstam

Electrolux Pļaviņu novada ģimnāzijā Electrolux komanda šobrīd veic savu ieguldījumu Pļaviņu novada ģimnāzijas jauniešu nākotnes vīzijas un karjeras veidošanas noformulēšanā, daloties ar savu profesionālo pieredzi un iegūto izglītību.

Šī gada 13.septembrī mūsu komanda vadīja lekciju 12.klašu skolēniem, kurā iepazīstinājām jauniešus ar lielāko sadzīves tehnikas ražotāja pārstāvi Latvijas mērogā un darba devēju GLOBĀLĀ MĒROGĀ – Electrolux, kā arī ar saviem karjeras veidošanas veiksmes stāstiem.

Vairāk par mums var uzzināt šeit.

Electrolux Latvia aicina izglītības un ārpusģimenes aprūpes iestādes bērniem un jauniešiem pieteikties atbalstam līdz 31. maijam – Electrolux zīmolu mājsaimniecības ierīcēm, darbinieku brīvprātīgajam darbam un zināšanām. Uz atbalstu var pretendēt vispārizglītojošās pamatskolas, ārpusģimenes aprūpes iestādes bērniem un jauniešiem, arodskolas, kurās ir programmas servisa darbinieku sagatavošanai, kā arī nevalstiskās organizācijas, kas sniedz atbalstu ugstākminētajām organizācijām.

Electrolux sabiedrības atbalsta mērķi Latvijā ir veicināt izpratni par mājsaimniecības ierīcēm un to lietošanu pamatskolas vecuma jauniešiem, kā arī atbalstīt profesionālās izglītības iestādes, sekmējot jaunu un perspektīvu servisa darbinieku izaugsmi.

“Electrolux kā uzņēmumam ir ļoti svarīgi, lai cilvēki attīstās un gūst panākumus, tāpēc atbalstām ne tikai ārpusģimenes aprūpes iestādes bērniem un jauniešiem, bet arī izglītības iestādes, ieguldot zināšanas, produktus un sniedzot brīvprātīgo darbu. Electrolux grupas mērķi un ieceres ir tālejoši, mēs strādājam un domājam ne tikai par šo paaudzi, bet arī par nākamajām paaudzēm – par nākotnes darbiniekiem,” stāsta Electrolux Latvia direktors Eduards Reneslācis.

Pieteikumi atbalstam tiks vērtēti divas reizes gadā – jūnijā un novembrī. Vērtēšanas komisija, ko veidos Electrolux Latvia darbinieki, uzņēmuma sadarbības partneru pārstāvis un izglītības speciālists pieteikumus vērtēs pēc vairākiem kritērijiem – kā pieteiktais projekts savienojams ar Electrolux Latvia vīziju un atbalsta virzienu, projekta spēju pastāvēt arī pēc atbalsta sniegšanas beigām, kā arī cik liels būs labuma ieguvēju skaits. Izvēloties atbalsta saņēmējus, primāri palīdzība tiks sniegta reģionu pārstāvjiem un tiem, kas līdz šim vēl nav saņēmuši atbalstu no Electrolux Latvia vai starptautiskā Electrolux uzņēmuma.

Electrolux Latvia sabiedrības atbalsta politikas dokuments un saite uz pieteikuma anketu atrodama uzņēmuma interneta vietnē – http://www.electrolux.lv sadaļā Par mums.