Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Latvijas Jauno satiksmes dalībnieku forums 2012

Ceļu satiksmes drošības direkcija un “OKarte” sadarbībā ar mārketinga projektu aģentūru „Fortius” aicina piedalīties interesantās un gadu garumā popularitāti iemantojušās velosipēdistu sacensībās bērnus vecumā no 10 līdz 12 gadiem – „Latvijas Jauno satiksmes dalībnieku forums 2012”!

Sacensības notiek jau deviņpadsmito gadu un to mērķis ir paaugstināt bērnu izglītības līmeni, lai veicinātu kvalitatīvas jauno velosipēdistu zināšanas, lai uzlabotu ceļu satiksmes drošību, kā arī, lai samazinātu ceļu satiksmes negadījumu skaitu, kuros tiek ievainoti vai bojā iet bērni. Īpaši aktuāli tas ir šobrīd, tuvojoties velosipēdu sezonai!

„Jauno satiksmes dalībnieku forums” šo gadu garumā sevi ir apliecinājis kā iespēju, lai palīdzētu bērniem interesantā un aizraujošā veidā apgūt satiksmes drošības jautājumus – izprast ceļu satiksmes noteikumus, pilnveidot praktiskās iemaņas braukšanā ar velosipēdu, pirmās palīdzības sniegšanā un velosipēda tehniskā stāvokļa kontrolei.

Pirmās kārtas sacensības notiks no aprīļa vidus līdz maija beigām. Neretas, Jaunjelgavas, Pļaviņu, Kokneses, Aizkraukles un Skrīveru novada bērnien sacensības 15. maijā notiks Skrīveru vidusskolas stadionā.

Sacensību pamatnosacījumi:

Sacensību otrā kārta – Latvijas fināla sacensības norisinās 1. un 2. jūnijā Rīgas Tehniskās universitātes Sporta un atpūtas bāzē „Ronīši”, uz kurām dodas pirmās kārtas reģionu sacensību uzvarētāji.

Savukārt Latvijas sacensību uzvarētāji dodas uz Eiropas sacensībām, kas šogad no 21. līdz 24. septembrim norisināsies Polijā.

Vairāk informācijas šeit.