Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Konkursa „Vēstule Gunāram Astram” noslēgums

Pagājušā gada 20. decembrī Rīgā, Eiropas namā notika radošo darbu konkursa „Vēstule Gunāram Astram” noslēguma ceremonija, kurā apbalvoja 13 labāko darbu autorus. No mūsu skolas uz šo apbalvošana devās divas 12.a klases pārstāves – Linda Gregersone un Zane Kažus, kopā ar konsultējošo skolotāju Ivetu Krastiņu.

Pasākums izvērtās ļoti interesants un saturīgs. Uzzinājām patiešām daudz jauna par Gunāru Astru. Pasākuma laikā runāja Gunāra Astras laikabiedri, biedrības „Daugavas vanagi” pārstāvji un Māris Ruks – cilvēks, kurš sarakstījis grāmatas par Gunāru Astru.

Balvas bija ļoti noderīgas. Grāmatas, kuras saņēmām, būs noderīgas vēstures stundās. Pēc apbalvošanas devāmies ieturēties pie klātā galda. Mūsuprāt, šis bija lielisks pasākums, kurā varēja uzzināt gan daudz jauna, gan gūt pozitīvas emocijas. Iesakām ikvienam piedalīties šādos konkursos, jo Jūs būsiet tikai ieguvēji!

Paldies konsultējošajām skolotājam – Iveta Krastiņai un Armandai Lasmanei.

Linda Gregersone:
Man patika, ka šajā konkursā apbalvoja veselus 13 dalībniekus, nevis tikai 3 vietas, kā tas notiek parasti. Tas nozīmē, ka acīmredzot bija daudz labu darbu, kurus žūrija izvērtēt. Bija patīkami, ka izteica pateicību arī pedagogiem. Manuprāt, labi bija tas, ka šajā pasākumā piedalījās Gunāra Astras laikabiedri. Balvas bija interesantas un ļoti noderīgas.

Zane Kažus:
Pasākums bija ļoti interesants. Man patika, ka pasākumā uzstājās dažādi cilvēki ar dažādiem viedokļiem par Gunāru Astru. Manuprāt, šis pasākums bija ļoti noderīgs un es uzzināju daudz interesantu faktu ne tikai par Gunāru Astru, bet par visu Atmodu kopumā, kas man noteikti noderēs eksāmenā. Bija patiess prieks piedalīties un saņemt pateicību par labo darbu.