Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Notiks izstāde “Izglītība un karjera 2011″

25. un 26. novembrī no 11:00 līdz 18:00 viesnīcā Radisson Blu Latvija notiks XI starptautiskā izstāde “Izglītība un karjera 2011″.

Šī ir plašākā starptautiskā izglītības izstāde Latvijā, kurā skolniekiem, kas plāno turpināt mācības augstskolās, ir iespēja tikties ar starptautisko universitāšu, koledžu, specializēto augstskolu (viesnīcu bizness, tūrisms utl.), valodu skolu, kultūras apmaiņas programmu, darba pieredzes programmu nodrošinātāju un citām izglītības iestāžu pārstāvjiem. Izstādes ietvaros būs iespēja pieteikties angļu valodas pārbaudes testam, kas ļaus pēc tam skolēniem bez IELTS eksāmena iestāties ERGO|education partneruniversitāte – University of Central Lancashire. Kā arī tiek piedāvāts skolēniem un skolotājiem apmeklēt mācību iestāžu vadītos seminārus un prezentācijas, kur būs iespējas gan praktizēt savu angļu valodu, runājot ar ārzemju pārstāvjiem, gan iegūt pilnīgu un patiesu informāciju par mācību iestādēm, iestājprasībām, dzīvošanu un izmaksām.

Izstādē piedalīsies vairāk nekā 30 mācību iestādes no 12 pasaules valstīm:

Izstādi atbalsta – Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) un Kanādas vēstniecība Latvijā.

Pilna informācija par izstādi, tās dalībniekiem, darba laikiem un semināru grafikiem pieejama izstādes mājas lapā balticfair.eu.

Ir iespēja arī pieteikt grupas vai klases – skolotāju pavadībā, kas tiks speciāli iepazīstinātas ar izstādes dalībniekiem.