Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

LU Ekonomikas un vadības fakultāte piedāvā

Pļaviņu novada ģimnāzija atbalsta EVF LU Ekonomikas un vadības fakultāte piedāvā skolēniem – Pirmie soļi biznesā un ekonomikā

Skolēni, piedaloties dažādos konkursos, var iegūt priekšrocības, stājoties LU Ekonomikas un vadības fakultātē.

• Zinātniski pētniecisko darbu konkursa Ekonomikas sekcijas 1. – 3. pakāpes laureāti 2011. un 2012. gadā iegūst budžeta vietas Ekonomikas bakalaura studiju programmā un Vadības zinību bakalaura studiju programmā ārpuskonkursa kārtībā.
Lai palīdzētu skolēniem sagatavoties zinātniski pētniecisko darbu sagatavošanai, piedāvājām šī gada 2.decembrī īpašu semināru. Seminārs notiks no plkst.15.00 līdz plkst.17.00. Seminārs ir bezmaksas. Vairāk informācijas šeit.

• Latvijas valsts Ekonomikas 13.olimpiādes 1.–3. vietas ieguvējiem tiek nodrošinātas budžeta vietas Ekonomikas bakalaura studiju programmā un Vadības zinību bakalaura studiju programmā ārpuskonkursa kārtībā. Vairāk informācijas šeit.

• Biznesa plānu konkursa 9.-12.klasēm sadarbība ar biedrību Junior Achievement Latvia. 1.vietas ieguvējs balvā saņem apmaksātu 1 studiju gadu jebkurā no Ekonomikas un vadības fakultātes pamatstudiju programmām. Vairāk – šeit.

• Praktiskā nodarbība – Kā radīt jaunu produktu un to pārdot – solis tuvāk veiksmīgam biznesa plānam. Nodarbība notiks 9.decembrī plkst.15.00 – 17.00. Dalība nodarbībā ir bezmaksas. Vairāk informācijas par nodarbību.

• Biznesa simulāciju spēle TITAN – praktiska spēle internetā, kas palīdz gūt priekšstatu par uzņēmējdarbību, iemāca aprēķināt riskus un pieņemt lēmumus. Tas ir konkurss – sacensības starp skolēniem gan Eiropas līmenī, gan Latvijas līmenī. Vairāk informācijas šeit.
Lai sagatavotu skolēnus šai spēlei, sadarbībā ar Junior Achievement Latvia organizējam semināru 25.novembrī plkst.15.00-17.00