Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Konkurss „Atspoguļo mūs logo”

where Konkursa mērķis: Izstrādāt Pļaviņu novada ģimnāzijas līdzpārvaldes logo, kas atspoguļotu līdzpārvaldes darbības sfēras, kā arī popularizētu tās rīkotās aktivitātes Pļaviņu novada ģimnāzijā un citās skolās.

Konkursa rīkotājs: Pļaviņu novada ģimnāzijas līdzpārvalde.
Organizatoriska rakstura informāciju par konkursu sniedz līdzpārvaldes prezidente Diāna Valdemāre, e-pasts diana.valdemare@inbox.lv, lidzparvalde@png.edu.lv.

Konkursa dalībnieki: Konkursā var piedalīties ikviens Pļaviņu novada ģimnāzijas skolēns.
Konkursa dalībnieks drīkst iesniegt ne vairāk kā 1 logo skici ar atbilstošu aprakstu.

Konkursa noteikumu saņemšana un termiņi: Informācija par konkursu un konkursa noteikumi pieejami no 2011.gada 11.oktobra Pļaviņu novada ģimnāzijas mājas lapā un uz līdzpārvaldes stenda.
Darbu konkursam iesniedz personiski līdzpārvaldes prezidentei Diānai Valdemārei vai nodod to vizuālās mākslas skolotājai Aijai Rogālei. Beidzamais iesniegšanas termiņš 2011. gada 4. novembris.

Konkursa piedāvājuma dokumenti un to noformēšana: Konkursam iesniedzamas Pļaviņu novada ģimnāzijas līdzpārvaldi simbolizējošas logo skices, kas veidotas saskaņā ar konkursa noteikumiem un darba uzdevumu. Skices iesniedzamas ne mazākā formātā par A4, klāt iesniedzams arī mazs apraksts par izstrādāto logo.

Vērtēšanas kritēriji:
1. Atbilstība konkursa noteikumiem
2. Atbilstība darba uzdevumam
3. Idejas oriģinalitāte
4. Idejas profesionālais izpildījums

Konkursa uzvarētāja noteikšana: Uzvarētāju noteiks logo vērtēšanas komisija, vērtējot piedāvāto logo skiču atbilstību katram no konkursa vērtēšanas kritērijam. Vērtēšanas komisijā lielāko balsu skaitu ieguvušā logo skice tiks atzīta par konkursa uzvarētāju.

Balvas: Konkursa uzvarētājam līdzpārvalde ar direktora atbalstu sarūpējusi balvas un dalībniekiem pateicības.

Citi noteikumi: Autori tās logo skices, kas nav uzvarējušas konkursā, var saņemt mēneša laikā pēc konkursa rezultātu publicēšanas. Pēc minētā termiņa beigām konkursa rīkotājs nav atbildīgs par darbu saglabāšanu.