Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Līdzpārvaldes dienas 2010

Pļaviņu novada ģimnāzijas līdzpārvalde

26. – 27. novembrī mūsu skolā notika „Līdzpārvaldes dienas”. Šīs dienas bija starpskolu līdzpārvalžu sadraudzības un pieredzes apmaiņas pasākums. No aicinātajām skolām atsaucās Aizkraukles novada ģimnāzija, Jēkapils novada ģimnāzija, I.Gaiša Kokneses vidusskola, A.Upīša Skrīveru vidusskola, Ērgļu vidusskola un Baldones vidusskola.

Šajās dienās notika daudz iespaidiem bagātu notikumu. No rīta skolas devās uz JIC „Ideja”, „Pepija” un uz Pļaviņu novada muzeju. Vēlāk katra skola prezentēja sevi, piedalījās atklātajās stundās un devās ekskursijā pa mūsu skolu.

Tika arī spēlētas iepazīšanās spēles. Pēc tam sākās ministriju darba grupas,kurās skolas dalījās pieredzē. Laiks darba grupās bija centrālais notikums abās dienās, jo tad skolas dalījās pieredzē, kā skolēni darbojas savās skolās, kādus pasākumus organizē, utt. Dažas no skolām palika pa nakti. Vakars sākās ar čekpointu pa skolu un noslēdzās ar filmām, kuru starplaikos tika jautri pavadīts laiks.

Otrā diena bija kā punkts uz „i”. Kopā tika veidoti atmiņu plakāti un doti solījumi pavisam drīz organizēt līdzīgu pasākumu. Šīs dienas bija neaizmirstamas un īpašas ne tikai pieredzes dēļ, bet arī tādēļ, ka ieguvām daudz jauku draugu un atmiņas par jautriem notikumiem.

Pļaviņu novada ģimnāzijas līdzpārvalde izsaka pateicību visiem, kuri piedalījās pasākuma organizēšanā un realizācijā:, Mirdzai Sīmanei par aktīvu līdzdalību pasākuma norisē; skolotājām Lanai Ivanovai un Ilzei Luksai par atbalstu un palīdzību dažādos jautājumos; skolas ēdnīcai par garšīgajām brokastīm; atsaucīgajiem skolotājiem, kuri uzņēma citu skolu skolēnus un skolotājus atklātajās stundās; Inārai Upeniecei, Tatjanai Zagorskai un skolotājai Ivetai Krastiņai par atļauju skolēniem izrādīt JIC „Ideja”, bērnu centru „Pepija”, un Pļaviņu novada muzeju; „Jauniešu biedrībai – CENTRS” par veiksmīgu sadarbību; brīvprātīgajiem un fotogrāfiem, kuri tiešām daudz palīdzēja, kā arī skolēniem, kuri atsaucās ielūgumam un ieradās uz mūsu līdzpārvaldes dienām!

Uz tikšanos nākamreiz!