Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Vecāki tiekas ar skolas direktoru

Teksts: A.Čepule
Foto: A.Zaharovska

Odzienas filiālē 12.novembrī, patīkami iekārtotajā skolotājas Valentīnas Zdanovskas kabinetā pie siltās tējas tases, pulcējās skolēnu vecāki uz sapulci.

Vispirms, par aktuālo mūsu skolai, runāja skolas direktors V.Samohins. Vecākiem bija iespēja saņemt atbildes uz viņiem interesējošiem jautājumiem. Par skolas ārpusstundu darba aktivitātēm runāja direktora vietniece izglītības jomā E. Freimane. 5./6. klases audzinātāja A. Čepule īsi pastāstīja par sadarbības iespējām ar skolas sociālo padagogu. 9.klases audzinātāja B.I.Osīte stāstīja vecākiem par gripas profilakses pasākumiem. Vecāki saņēma LR VM “Latvijas infektoloģijas centra ieteikumus.”

Diezgan nopietno gaisotni interesantāku padarīja 7./8. klases audzinātājas V.Zdanovskas sagatavotais materiāls par vērtībām gan skolēnu, gan pieaugušo dzīvē. Visi vecāki iesaistījās spēlē par vērtībām.

Pēc kopīgās sarunas skolēnu vecāki kopā ar klases audzinātājām davās uz klasēm, lai pārrunātu svarīgākos jautājumus konkrētajā klasē.

Paldies vecākiem, kuri apmeklēja sapulci un aktīvi iesaistījās sarunās. Uz tikšanos decembrī pie klašu eglītēm kopā ar vecākiem!