Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Turpinām uzsākto kursu

Vladimirs SamohinsVladimirs Samohins, skolas direktors

Vasaras brīvdienas skolēniem un atvaļinājums skolotājiem ir beidzies. Sācies jaunais 2008./2009. mācību gads. Gads, kurš mūsu skolai, manuprāt, ir izšķirīgs. Esam strauji sevi pieteikuši kā viena no progresīvākajām skolām rajonā un varbūt pat valstī. Šobrīd izdarītais (internets un dators katrā kabinetā, dokumentu kameras, interaktīvās tāfeles) ir noiets etaps. Jāturpina tālāk uzņemtais kurss. Ko vēl? Kas ir tas jaunais? Balsošanas sistēmas? Vadības sistēmas? Programmas? Arī! Bet svarīgākais, ko mums šobrīd vajag, ir ticība un zināšanas par šiem „produktiem”, to pielietojumu un iespējām. Pie tā arī strādāsim.
Aicinu vecākus – esiet kopā ar mums šajā grūtajā un straujajā pārmaiņu procesā, un jūs būsiet kā vēl viens stiprs atbalsts mūsu kopīgo mērķu īstenošanā.

Aicinu skolēnus – novērtējiet to, ko jums dod skola un skolotāji, saudzējiet mācību inventāru un iekārtas, izturieties ar cieņu cits pret citu!

Mudinu skolotājus – esiet atraktīvāki un drošāki pret visu jauno! Ticēsim cits citam un uzticēsimies, tad kopā mums visiem noteikti sanāks!

Novēlu vecākiem, lai būtu darbs, skolēniem – labas sekmes, skolotājiem – pacietība un dzīvesprieks, visiem kopā – izdošanās!