Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Izsludināta pieteikšanās Līderu programmā

lideri

Izglītības organizācija Junior Achievement Latvia (JA Latvia) ir izsludinājusi skolēnu pieteikšanos uzņemšanai Līderu programmā. Jau desmito gadu skolēniem  programmas ietvaros būs iespēja attīstīt līderības prasmes gan pieredzējušu mentoru, gan kouču vadībā.

Ierasti Junior Achievement Latvia programmas asociējas ar uzņēmējdarbības un ekonomikas jomu, taču dalībai Līderu programmā aicinām pieteikties arī citu jomu interesentus ar līdera iezīmēm.

Dalībnieki, kurus priecājamies redzēt programmā var būt ar līderības iezīmēm un sasniegumiem:

  • Dažādu priekšmetu mācību olimpiādēs
  • Eksaktajās zinātnēs, IT un inženierzinātņu jomā
  • Sportā vai sporta pasākumu organizēšanā
  • Mākslā, mūzikā vai kultūras pasākumu organizēšanā
  • Skolēnu pašpārvaldē ai nevalstiskajās organizācijās
  • Uzņēmējdarbībā un ekonomikā

Pieteikties Līderu programmai vidusskolēni var līdz 22. novembrim,  aizpildot pieteikšanās anketu mājas lapā https://jalatvia.lv/bnews/global/1037  

Līderu programmas dalībnieki viena mācību gada laikā apmeklēs dažādas meistarklases, biznesa darbnīcas, izstrādās savus projektus un individuāli strādās ar mentoriem. Līderu programmas apmācība noslēgsies 2024. gada vasaras beigās – vairāku dienu nometnē “Junior Achievement Unlocked 2024″.

Programmas mērķis ir attīstīt jauniešos līderības prasmes, lai nākotnē tie kļūtu par izciliem līderiem biznesā, politikā, valsts pārvaldē vai radošajās sfērās. Dekādes laikā Līderu izglītības programmu absolvējuši jau ap 120 jauniešu.

Atlasē tiks vērtēti potenciālā dalībnieka sabiedriskie un mācību sasniegumi, mērķtiecība un neatlaidība, gatavība mācīties, komunikācijas prasmes un motivācija dalībai programmā.

“Junior Achievement Latvia” Līderu programma tiek īstenota sadarbībā ar RTU Rīgas Biznesa skolu, Rīgas Koučinga skolu un uzņēmumu CleanR Grupa.