Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Aicinām skolēnus iesaistīties radošo darbu konkursā

Misija-krupis_e-klase_450x338

Lai veicinātu skolēnu izpratni par abinieku būtisko lomu dabas ciklā un pievērstu uzmanību ikgadējai pavasara krupju migrācijai, Dabas aizsardzības pārvalde (Pārvalde) kampaņā “Misija – KRUPIS. Izglāb princi!” izsludina skolēnu radošo darbu konkursu.
Konkursa dalībnieki sevis izvēlētā tehnikā (dzejolis, stāsts, pasaka, dziesma, skaņdarbs, glezna, zīmējums, video, instalācija, tekstilmozaīka, kolāža, izšuvums, adījums) aicināti radīt darbus par kampaņas saukli “Misija – KRUPIS. Izglāb princi!” un līdz 15.martam (ieskaitot) nosūtīt Pārvaldei. Jautājumu gadījumā aicinām rakstīt krupis@daba.gov.lv vai zvanīt pa tālruni +371 67800389.

Noslēdzoties kampaņai, visi konkursa darbi būs aplūkojami un par tiem varēs balsot virtuālajā krupīšu izstādē Pārvaldes facebook lapā https://www.facebook.com/dabasparvalde. Visus darbus paredzēts apkopot arī  digitālā galerijā, kas nākotnē priecēs ikvienu interesentu kampaņas vietnē.

Konkursā tiks apbalvoti trīs darbu autori, kā arī viens darbs, kas būs ieguvis visvairāk balsu facebook balsojumā. Īpašu pārsteiguma balvu saņems arī aktīvākā konkursa klase, no kuras konkursā būs piedalījušies visi audzēkņi. Ja konkursā tādas būs vairākas, uzvarētāji tiks izlozēti. Vairāk informācija un konkursa nolikums pieejams https://www.daba.gov.lv/lv/misija-krupis.