Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Pirmo klašu skolēni piedalās projektā “Sportland pirmie soļi basketbolā”

Jau ceturto gadu Latvijas Basketbola savienība un Latvijas Jaunatnes basketbola līga kopā ar sporta apģērbu un inventāra tirgotājiem “Sportland” aicina  pirmklasniekus piedalīties projektā “Sportland pirmie soļi basketbolā”. Projekta mērķis ir radīt bērnos interesi par sporta nodarbībām un aktīvu dzīvesveidu, kā arī palīdzēt iepazīt aizraujošo basketbola un sporta pasauli.
Šogad arī mēs, 1.klašu skolēni un audzinātāji, nolēmām iesaistīties šajā aktivitātē. 17. janvārī devāmies uz pusfināla sacensībām Maltā. Pasākuma programmā bija iesildīšanās vingrinājumi un 10 dažādas stafetes. Vislielāko sajūsmu sagādāja piepūšamās atrakcijas ar basketbola elementiem. Lai arī neizcīnījām iespēju doties uz fināla sacensībām Rīgā, esam priecīgi par iespēju piedalīties šajā projektā. Zaudētāju te nebija. Gaisā virmoja pozitīvas emocijas. Katra komanda, kura netika uz finālu, dāvanā saņēma basketbola bumbas, bet katram dalībniekam tika dāvināti suvenīri no Latvijas Basketbola savienības.
Paldies skolotājai Jolantai Nīcgalei par palīdzību un atbalstu brauciena laikā. Šīs sacensības mūsos visos nostiprināja pārliecību: “Basketbols ir foršs!”

Pirmo klašu audzinātāji Vineta un Gints