Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

10.klases pārgājiens „Visi kopā- esam spēks!”

Mēs, 10.klase, šī gada 29.maijā devāmies pārgājienā. Lai gan gājām tepat, uz mums visiem pazīstamo sporta bāzi „Jaujas”, šajā pārgājienā tā mums atklājās pavisam citā rakursā.

Savu mazo piedzīvojumu sākām 9.00, kad  visi kopā raitā solī sākām soļot. Galamērķī mūs gaidīja klases audzinātājas Ivetas sagatavots pārsteigums, pareizāk sakot, pārbaudījums.  Kristīne Apsēna, kura organizē  komandu veidošanas pasākumus, kopā ar saviem kolēģiem Lauru un Nauri bija izveidojuši dažādas grūtības pakāpes virvju trases un komandu uzdevumus. Dienas gaitā nācās pārbaudīt savu fizisko sagatavotību, komandas spēku un klases saliedētību, kā arī uzticību cits citam tādos pārbaudījumos kā „Bosa tvēriens”, „Virvju bize”, ‘”Džungļu lifts”, „Liānu ceļš” un citos.

Aizelsušies un pārguruši, tomēr gandarīti, mēs pelnīti iekūrām ugunskuru, baudījām dabas burvību, kā arī mierīgi palutinājām sevi ar līdzi paņemtajiem našķiem un dalījāmies draudzīgās sarunās.

Pārgājiens bija patiešām izdevies, mums paveicās gan ar lielisko, silto laiku un saulīti, gan ar klases audzinātāju, kura sarīkoja mums tik aktīvu un jautru vidusskolas pirmā gada noslēgumu!

10.klases klases vecākā vietniece Samanta Djubina