Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

ZZ Čempionāta 11. fināls Jūrmalā

zz27.maijā 5.b, 7.b, 8.a un 9.a devās uz Jūrmalu, lai pārstāvētu Pļaviņu novada ģimnāzijas vārdu ZZ Čempionāta finālā. Mūsu sajūtas atkal bija nedaudz satrauktas, bet ļoti priecīgas, jo ilgi gaidītais fināls bija klāt. Vislielāko prieku mums sagādāja pati jūra, dažam tā bija pirmā reize ieraudzīt, sajust un sasmaržot jūras burvīgumu. Diena piepildījās ar dažādām interesantām aktivitātēm, izmantojot jūras auksto ūdeni, pārvarot dažādus šķēršļus, rāpjoties pa alpīnisma sienu un spēlējot atraktīvas komandu spēles. Tas viss atkal prasīja klases saliedētu darbu un attapību. Klase ar nepacietību gaidīja iespēju tikties ar “Youtube” zvaigznēm un saņemt viņu autogrāfus. Dienas noslēgumā sekoja Carnival Youth grupas koncerts un apbalvošana. Lai gan godalgotas vietas nesaņēmām, tomēr, esam priecīgi par savu dalību finālā un gūto pieredzi.

Paldies sakām direktora p.i. Ilzei Luksai par transporta nodrošināšanu, skolotājai Mārītei Skrabutenai, Danija, Ievas, Kristas, Linarda un Unas vecākiem par atbalstu, uzmundrinājumu, padomu un pacietību un Unas vecākiem par mūsu krāšņo tērpu sarūpēšanu.

Esam gandarīti par savu darbu un veikumu šajā mācību gadā, varam baudīt vasaras sauli un priekus. Vēlam visiem saulainu, patīkamu vasaru, krāt jaunus spēkus un nākošajā mācību gadā uzdrošināties pievienoties dalībai šajā aizraujošajā pasākumā!

                                                                5.b klases skolnieks Aksels Leitlants un audzinātāja Ineta Bicāla