Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Sācies konkursu laiks!

DSCN6954 (Copy)

Jau ierasts, ka katru gadu skolēni piedalās ne tikai mācību priekšmetu olimpiādēs, bet arī dažādās sacensībās, projektos un konkursos.
4.novembrī  Pļaviņu Mūzikas skolas zālē norisinājās  Piedaugavas reģiona skolu folkloras kopu stāstnieku konkursa „Teci, teci, valodiņa” pusfināla  sacensības. Ik gadu konkursa tēma ir cita un šajā mācību gadā tā ir „Zinu, zinu sava tēva sētu”.
Lai arī mūsu skolā nav folkloras kopas, tomēr  esam aktīvi šī konkursa dalībnieki jau vairāku gadu garumā.
Konkursā piedalījās stāstnieki no Aizkraukles, Kokneses, Lēdmanes, Lielvārdes, Jumpravas un jāteic, ka konkurence bija ļoti sīva, jo daļa no dalībniekiem ir ar lielu pieredzi, par ko varējām pārliecināties klātesot visa pasākuma garumā. Mūsu skolas skolēnu sniegums tika atzinīgi novērtēts. Visi stāstnieki no Piedaugavas reģiona konkursa koordinatores Ingunas Žogotas saņēma diplomus, bet balvā – Pļaviņu Mākslas skolas audzēkņu autordarbu keramikas tehnikā.

Apsveicam mūsējos!

IMG_0557 (Copy)2.b klases skolnieci Lauru Loritu Buševicu ar pirmo startu „Teci, teci , valodiņa” konkursā un  iegūto Mazās Stāstnieces titulu. Viņu konkursam sagatavoja skolotāja Laura Avotiņa.

6.a klases skolnieci Santu Turincevu ar Lielās Stāstnieces titulu. Paldies skolotājai Armandai Lasmanei!

Vislielākie sveicieni – 9.a klases skolniekam Rūdim Ruciņam Vējiņam, kurš izcīnīja Lielā Stāstnieka nosaukumu un ir izvirzīts fināla sacensībām Rīgā! Sveicam Rūda skolotāju -  Silgu Stučku!

Paldies visiem, kuri turēja īkšķus- klasesbiedriem, skolotājiem un vecākiem, kuri mūs atbalstīja arī klātienē!

Vēlam veiksmi un izturību Rūdim un viņa skolotājai Silgai, gatavojoties finālsacensībām Rīgā!

Interešu izglītības koordinatore – Iveta Krastiņa