Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

SKOLĒNU PAŠPĀRVALDES VĒLĒŠANAS

cilveks

Šī gada 12.maijā notika skolas pašpārvaldes vēlēšanas. Visi pašpārvaldes esošie ministri, skolas parlamenta pārstāvji, klašu vecākie, jauni amatu kandidāti tika aicināti piedalīties šajā pasākumā.

Skolas pašpārvaldes ministri prezentēja savu  mācību gada veikumu – pastāstīja par izvirzītajiem gada uzdevumiem un paveikto skolas pārvaldē, par pozitīvo darbā un neveiksmēm. Ministri minēja ieteikumus arī nākamajam gadam – jaunu ideju realizēšana un skolas iekšējo kārtības noteikumu aktualizēšana. Skolas pašpārvaldes darbs tika novērtēts ar vērtējumu viduvēji. Secinājums – nākamajiem ministriem ir kur tiekties! Uz skolas prezidenta amatu kandidēja topošās 10. klases meitenes – Zane Čipāne un Anete Bite. Balsu vairākumu ieguva Zane. Skolas pašpārvaldē tika ievēlēta arī kultūras ministre – Letīcija Janoviča. Sveicam jaunietes, novēlam izturību un radošumu skolas pārvaldes  darbībā!

Vai tu vari organizēt pasākumus, prezentēt skolu, radoši darboties, mudināt vienaudžus piedalīties skolas un novada pasākumos, uzklausīt skolasbiedru viedokļus, vairot skolēnu labsajūtu, komunicēt ar skolotājiem un  skolēniem, sadarboties ar citu skolu aktīvistiem, sakārtot un pilnveidot skolas dzīvi, palīdzēt skolotājiem iesaistīt skolēnus aktivitātēs, palīdzēt audzēkņiem mācību procesā, diskutēt par aktualitātēm.  Tu to vari paveikt?  Ja  esi aktīvs, vēlies darboties, pilnveidot skolas dzīvi – nesēdi malā! Nāc – piesakies! Iegūsti pieredzi un attīsti savas prasmes! Esi pirmais, dari, ja tas tev patīk!

Vides, sporta, preses, izglītības ministra amatu vakances ir brīvas! Gaidām pieteikumus!

Skolas preses ministrija