Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Sveicam ar panākumiem konkursos!

olimpiāde

Mūsu skolas skolēni, savu skolotāju rosināti, vienmēr ir aktīvi un rezultatīvi  piedalījušies ne tikai mācību priekšmetu olimpiādēs, bet arī dažādos mācību priekšmetu un interešu izglītības konkursos. Arī šajā mācību gadā mūsu audzēkņi jau ir bijuši vairāku konkursu dalībnieki un laureāti.

Latviešu valodas un literatūras skolotāju asociācijas (LVLSA) rīkotajā skolēnu jaunrades konkursā, kas bija veltīts Aspazijas un Raiņa 150. dzimšanas dienai, ar saviem darbiem piedalījās mūsu skolas 11.klases skolniece Diāna Bariņa (skolotāja Armanda Lasmane) un 8.a klases skolnieces Karīna Davidova un Betija Damberga (skolotāja Velta Rulle).

26. novembrī  dzejnieku gada  noslēguma sarīkojumā “Lai gals top sākums” Rīgas Latviešu biedrības namā starp 10.-12.klašu laureātiem bija arī mūsu Diāna Bariņa un saņēma LVLSA Daudzināšanas rakstu.

konkurs

5.decembrī Rīgas Latviešu biedrības namā notika XIX stāstnieku konkursa “Teci, teci, valodiņa 2015” fināls,  kuru rīkoja Valsts Izglītības satura centrs sadarbībā ar Rīgas Latviešu biedrības Folkloras komisiju, tradicionālās kultūras biedrību „Aprika”, folkloras skolotāju novadu koordinatoru padomi un LU Literatūras, folkloras un mākslas institūta Latviešu folkloras krātuvi. Uz šo konkursu, kā jau iepriekš vēstīts, pateicoties labajam startam konkursa pusfinālā Lēdmanes pamatskolā, tika uzaicināta mūsu skolas 5.a klases skolniece Santa Turinceva (skolotāja Armanda Lasmane).

Priecājamies par Santas lieliskajiem panākumiem, jo Santa Turinceva konkursa finālā ieguva II pakāpes diplomu un Lielās stāstnieces titulu!

Sveicam konkursu dalībniekus un laureātus, kā arī viņu skolotājas!

Informāciju sagatavoja direktores vietniece izglītības jomā Ilze Seipule