Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Skolas zvana svētki

Skolas_zvans1
Maijā – visskaistākajā pavasara mēnesī, kad visapkārt daba plaukst un zeļ, 9. un 12. klasei Pļaviņu novada ģimnāzijā notiek skolas zvana svētki. Arī šogad svētki bija ne vien skaists nobeigums 2014./2015. mācību gadam, bet arī starts eksāmenu maratonam. Apsveikuma vārdus 9. klasēm vēlēja abas astotās klases, kas pēc gada atradīsies devīto vietā. Mēs vēlējām, lai vienmēr pasaulē būtu kaut kas, ko vēlas iemācīties, ko vēlas darīt, kāda vieta, kur vēlas nonākt, cilvēks , kuru grib satikt!
Pēc svinīgā pasākuma skolas svinību zālē, direktores vēlējuma un skolēnu apsveikumiem, 8.a klase vadīja 9.a klasei pēdējo audzināšanas stundu. 40 minūtes izvērtās kā interesants ceļojums laikā. Skolēnus bijām sadalījuši grupās , katrai bija maršruta vadītājs, bet pats maršruts saucās „Ceļojums laikā”. Svinību zāle, sporta zāle, ēdnīca, klases audzinātājas kabinets un foajē – bija skolēniem nozīmīgas vietas skolas laikā, tāpēc attiecīgi katrā objektā sagatavojām aktivitāti.
Mēs – 8.a klase, bijām patiesi priecīgi, ka skolēniem patika mūsu vadītā audzināšanas stunda 9.a klasei. Ceram, ka ar tādu pašu smaidu sejā un prieka dzirksti acīs, neatlaidīgu garu katrs skolēns turpinās savu iesākto ceļu zinību kalnā, lai sasniegtu arvien augstākas virsotnes!
skolas zvans