Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Skolas pašpārvalde viesojas Aizkrauklē…

pasparvalde
2015.gada 24. aprīlī Pļaviņu novada ģimnāzijas pašpārvalde piedalījās sadraudzības pasākumā ,, Jaunieši pilsētai,, Aizkraukles novada ģimnāzijā, kur ciemojās arī Ogres Valsts ģimnāzijas un Skrīveru vidusskolas aktīvākie jaunieši. Pasākuma mērķis bija dalīties pieredzē un gūt priekšstatu par citu skolu pašpārvalžu darbību , novērtēt skolēnu erudīciju un sportiskumu, vienojoties kopīgās aktivitātēs.
Sadraudzības pasākums norisinājās visas dienas garumā un iesākās ar īpašām aktivitātēm- katrs klātesošais iepazīstināja ar sevi, vēlāk ar sagatavoto prezentāciju par savu skolu un tās darbību. Vērojot prezentācijas, guvām pieredzi un jaunas idejas, kā labāk pilnveidot mūsu skolas dzīvi, ieviest tajā jaunas tradīcijas, rīkot pasākumus. Nedaudz vēlāk devāmies ekskursijā pa Aizkraukles ģimnāziju, kur mūs iepazīstināja ar modernajām tehnoloģijām, telpām. Un tad jau bija laiks nedaudz izkustēties! Skolas stadionā skrējām krosu, piedalījāmies stafetē, spēlējām futbolu, volejbolu…izkustējāmies ne pa jokam. Šī bija lieliska iespēja parādīt savus spēkus un sadraudzēties ar citiem jauniešiem. Atnākot atpakaļ, mūs sagaidīja muzikāls sveiciens un arī studenti, kuri jau ir absolvējuši Aizkraukles skolu. Viņi dalījās pieredzē par savu pašpārvaldes darbu, par studentu ikdienu un problēmām.
Bija interesanti! Kāpēc? Tāpēc, ka dienas beigās katrs varēja atbildēt uz rīta pusē uzdotajiem jautājumiem : Kas es esmu? Kur es esmu? Kāds es esmu? Kāpēc es esmu? Tā bija jauki pavadīta diena, patiešām bija gods pārstāvēt savu skolu- Pļaviņu novada ģimnāziju. Tagad, ar jaunām idejām un uzkrātām zināšanām, varam atgriezties darbā! Lai mums izdodas!

Skolas pašpārvaldes vārdā Džesika Nikaļuka