Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Skolas pašpārvalde ēno Pļaviņu novada domē.

enu-diensĒnu diena ir izglītojošs profesionālās orientācijas pasākums, kurā skolēniem ir iespēja apmeklēt dažādas darba vietas un kļūt par darbinieku “ēnām”
Arī mēs- Pļaviņu novada ģimnāzijas pašpārvalde, neatteicāmies no šādas izdevības. Skolas pašpārvaldes pārstāvji tikās ar ar Pļaviņu novada domes priekšsēdētājas vietnieku Aigaru Luksu, kurš pastāstīja par domes darbu, pienākumiem, projektiem, par domes atbalstu. Tālāk, nelielās grupās, paviesojāmies pie dzimtsarakstu nodaļas vadītājas Vijas Liepiņas, kur mums pastāstīja par darba ikdienu, par darba skaisto un ne tik jauko pusi. Palīdzējam noformēt diplomus, sekojām arī tam, kā notiek darbs ar apmeklētājiem.Viesojāmies arī pie Pļaviņu novada domes izpilddirektora Aivara Bardovska, kurš pastāstīja par darba domē specifiku, kā tiek pieņemti svarīgi lēmumi. Aizraujoša saruna bija ar Jāni Peņģerotu. Jānis ir sabiedrisko attiecību speciālists. Jānis perfekti orientējas un palīdz IT jautājumos , fotografē, raksta rakstus mājaslapai- tie ir interesantākie Jāņa pienākumi. Domē tikāmies arī ar Raimondu Spēku, domes izpilddirektora vietnieku, kura amata pienākumos ietilpst koordinēt pagastu pārvalžu darbību, pārraudzīt autoceļus. Domes darbinieks interējās arī par mūsu nākotnes plāniem.
Ēnu diena, 11. februāris, izvērtās jaukā dienā, ieguvām jaunu informāciju un jaunu pieredzi, labprāt atkārtotu šādas tikšanās (izglītības ministre Arina Deņisova).
Pēc Pļaviņu novada domes apmeklējuma biju pacilātā noskaņojumā, jo pārliecinājos, ka domē ir atsaucīgi , zinoši un erudīti cilvēki, kuri ar lielu entuziasmu iepazīstina mūs ar sava darba sfēru. (Liāna Nikaļuka, kultūras ministra vietniece).
Pateicoties šai dienai, tagad arī mēs zinām pie kā vērsties ar ierosinājumiem vai jautājumiem par notiekušo mūsu novadā (Marija Mičule, sporta ministra vietniece).
Mums patika, bet kā klājās tev? Dalies ar savu gūto pieredzi ĒNU DIENĀ!

Preses ministre Džesika Nikaļuka