Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Ziemassvētki skolas filiālē Odzienā

ZiemassvētkiKlusa, nakts, svēta nakts…. . Ar klarnetes skaņām Aksels Leitlants ieskandināja Ziemassvētku pasākumu Pļaviņu novada ģimnāzijas filiālē Odzienā. Izskanēja pazīstamas un arī jaunas dzejas rindas un mīļas dziesmas skolotājas Elitas Freimanes vadībā.
Odzienas skolas direktores vietniece Iveta Dūmiņa teica paldies skolēniem par labiem rezultātiem mācībās un sasniegumiem dažādos pārbaudījumos.
Vārdu lūdza arī ģimnāzijas direktore Rita Pole un direktores vietniece Iveta Krastiņa. Kā jau ciemiņiem pieklājas, arī viņas atveda pateicību, gan audzēkņiem, gan audzēkņu vecākiem, gan skolotājiem par ieguldīto darbu audzinot un skolojot jauno paaudzi.
Un tad jau lielākais notikums! Ziemassvētku vecīša gaidīšana!
Rūķi ar sniega pārsliņām no teātra pulciņa bija avīzē izlasījuši, ka šogad dāvanas nebūs, bet viss tomēr beidzās labi un Ziemassvētku vecītis bija klāt. Bet dāvanas tāpat vien nedeva! Katrai klašu grupai jārāda sagatavotais priekšnesums, lai tiktu pie dāvanas. Nu skatītāji varēja redzēt gan kaķus, gan zaķus un lapsas un vilkus, un pat Sala tētiņu ar puteņu vērpetēm. Kad skolas zālē viss pieklusa, svētki turpinājās klasēs un tie, kuri ļoti vēlējās varēja izlocīt kājas disko ritmos.
Lai Jaunais gads atnes vecākiem pacietību, skolotājiem jaunas idejas, audzēkņiem labas sekmes!

Teātra pulciņa vadītāja Agita Lindenberga