Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Izrāde “Rūķis Svečulējējs”

foto19.decembrī 3.b klase devās uz Pļaviņu kultūras centru, lai iepriecinātu Pļaviņu pilsētas mazākos bērnus un savus vecākus, parādot iestudēto Ziemassvētku izrādi “Rūķis Svečulējējs”. Izrāde bija par trīs sniegavīriem, kuri devās pie sivēntiņa, vistas un zaķēniem, lai nosvinētu Ziemassvētkus, bet neviens viņus negribēja pieņemt. Pateicoties Rūķim Svečulejējam, sniegavīri tika izglābti no Atkušņa un uzaicināti atpakaļ pie dzīvniekiem. Izrādes beigās visi draudzīgi nodziedāja skanīgu Ziemassvētku dziesmu.
Līdzko izskanēja pēdējās notis, pie izejas durvīm parādījās Ziemassvētku rūķis ar Vinniju Pūku, kuri aicināja gan skolēnus, gan vecākus ar mazuļiem rotaļās. Visi tika nopērti ar žagariem, lai vecā gada nelaimes tiktu izdzēstas un Jaunais gads iesāktos bez rūpēm. Tika izspēlēta vairākas rotaļas, no kurām viena bija arī Pļaviņu novada rotaļa.
Lai paliktu gaišas atmiņas par izrādi, visi kopā nobildējās pie skatuves dekorācijām. Un cik gards bija svētku kliņģeris!
Paldies Anitai Kokinai par izrādes sagatavošanu!
Paldies Gintam Balodim par sagatavotajām fonogrammām izrādes dziesmām!
Paldies 12.klases skolēniem Gvido Sirmajam, Andrejam Zvirgzdiņam un Loretai Ločmelei par bērnu pieskatīšanu mēģinājumos!
Paldies vecākiem par masku sagatavošanu!
Paldies Linarda un Kristiāna mammām par palīdzību izrādes laikā 1.-4.klašu pasākumā skolā!
Paldies Aigai Bērziņai par palīdzību Pļaviņu kultūras centrā!
Manuprāt, šie Ziemassvētki mums paliks ilgi atmiņā, jo radījām gan brīnumu sev, gan citiem! Lai mums visiem balti, mīļi un skaisti Ziemassvētki un radošiem darbiem bagāts Jaunais 2015.gads!

3.b klases audzinātāja Kristiāna Balode