Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Lepojamies, 2014./2015.mācību gada 1.semestra rezultātus apkopojot

Ziemassvētki

Ilze Seipule, direktores vietniece izglītības jomā mācību darbā

Kaut ko baltu un mierīgu

Grib debess un zeme,

Bet visvairāk jau pats

Tu tai viducī.

             (M. Čaklais)

Gada nogale ar tai raksturīgo Ziemassvētku tuvošanās gaišumu un Jaunā gada gaidām reizē ir arī laiks, kad atskatāmies uz paveikto un sasniegto, izsveram un izvērtējam to. Esmu pārliecināta, ka aizvadītais darba cēliens, 2014./2015. mācību gada 1. semestris, mums nav aizritējis tukšgaitā un ir atstājis daudz labu un krietnu darbu, daudz patīkamu atmiņu. Ir apgūtas jaunas zināšanas un prasmes mācību stundās,  mācību ekskursijās un interešu izglītības nodarbībās, ir uzsākta veiksmīga piedalīšanās mācību priekšmetu olimpiādēs, konkursos, sacensībās, ir notikuši dažādi interesanti ārpusstundu pasākumi, ar ļoti atzinīgu novērtējumu esam noslēguši ES Mūžizglītības programmas Comenius apakšprogrammas „Skolu daudzpusējas partnerības” projekta „Media as Challenge and as Possibility” realizāciju, turpinām darboties Ekoskolu programmā, čakli gatavojamies XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem un, protams, arī pavasarī gaidāmajai skolas akreditācijai.

Taču šoreiz vēlos teikt paldies ikvienam mūsu skolas skolēnam, kurš ir uzcītīgi, apzinīgi un neatlaidīgi strādājis atbilstoši savām spējām, apliecinot pozitīvu un godprātīgu attieksmi pret savu tiešo pienākumu – mācību darbu, kurš ir bijis atsaucīgs, radošs un atbildīgs dažādu sabiedrisko pienākumu veicējs. Liels paldies arī visiem skolotājiem par ieguldīto darbu skolēnu izglītošanā un audzināšanā. Paldies arī skolēnu vecākiem un pašvaldībai par sadarbību ar mums gan ikdienā, gan svētku reizē.

Īpaši priecājamies un lepojamies, ka daudzi mūsu skolēni 1.semestri ir pabeiguši ar patiešām augstiem mācību darba rezultātiem. Arī šogad turpinājām mūsu skolas tradīciju pie Ziemassvētku eglītes apbalvot visus tos, kuru vidējie mācību sasniegumu vērtējumi ir “8″ un vairāk balles.  Pļaviņu novada ģimnāzijas Pateicības rakstus par augstiem sasniegumiem mācību darbā 2014./2015.mācību gada 1.semestrī saņēma 55 skolēni:
1.a klase: Ance Bērziņa, Viviāna Jaudzema, Sofija Pakalka, Katrīna Puškeļa, Armands Svencis, Kristers Ūbergs
1.b klase: Paula Bicāla, Keita Kristiāna Brūniņa, Elvis Mareks Liepiņš, Edgars Osipauskis, Rainers Stoms, Rihards Ozoliņš
2.a klase: Rainers Pakers, Tīna Rudbārža
2.b klase: Anastasija Gorpeņuka, Rinalds Gregersons, Aleksa Kitajeva, Roberts Mačs, Paula Beāte Mežmale,
3.a klase: Kristīne Cielava, Nikola Gasperoviča, Madara Smirnova, Ralfs Striķis, Annija Vīksna
3.b klase: Una Bērziņa, Laila Bicāla, Linards Lukss, Jānis Marcinkevičs, Krista Stūre
3.e klase: Antra Čepule, Aksels Leitlands
4.a klase: Una Ivanova, Eiriks Kalnriekstiņš, Edīte Visocka
5.b klase: Elīza Luksa, Evelīna Paula Ķerķe, Andis Daugavietis, Beāte Skrabutena
6.b klase: Sonora Balode, Krista Priede
7.a klase: Karīna Davidova, Lineta Lauva
7.b klase: Beāte Kaņepēja
7.e klase: Evija Mahliņeca
8.a klase: Annija Bērziņa, Rēzija Līna Upeniece, Samanta Djubina,
8.b klase: Violeta Adamoviča, Vineta Cukanova
9.a klase: Rainers Milsons
9.b klase: Arina Deņisova
10. klase: Liene Lakstīgala
11. klase: Juris Ernests Brūniņš, Ieva Skrabutena
12. klase: Estere Fedosejeva

Par aktīvu sabiedrisko darbu 1.semestrī tika apbalvoti šādi skolēni:
Vilmārs Apolons (4.b), Anna Esiņa (5.a), Kristaps Ostrovskis (5.a), Laura Lelde Kalviša (5.a), Linda Laine Kalviša (5.a), Evelīna Paula Ķerķe (5.b), Anželika Žukova (5.b), Andis Daugavietis (5.b), Daniels Pagodins (6.a), Maira Saliete (6.a), Karīna Davidova (7.a), Betija Beāte Damberga (7.a), Agate Mežmale (7.a), Rūdis Ruciņš-Vējiņš (7.a), Kristers Daiļida (7.a), Samanta Pusplatā (7.b), Enia Kaņepēja (7.b), Annija Bērziņa (8.a), Zane Čipāne (8.a), Rēzija Līna Upeniece (8.a), Letīcija Janoviča (8.b), Viktorija Samanta Mateša (8.b), Anastasija Loseva (8.b), Lora Lazdāne (8.b), Kristīne Činka (9.a), Daira Skurule (9.a), Rūta Vanaga (9.a), Baiba Matuka (9.b), Gints Kapteinis (9.b), Megija Lazdiņa (9.e), Liene Lakstīgala (10.), Laura Krūmiņa (10.), Ieva Skrabutena (11.), Jānis Andersons (12.).
Lai visiem sirsnīgi un gaiši Ziemassvētki! Lai Jaunais 2015.gads ir piepildīts ar darbīgām dienām, labām domām, gandarījumu par paveikto, prieku par dzīvi un sapņiem, kas īstenojas!