Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

4.a un 4.b klase PICOTAVĀ runā angliski

pica

15.oktobrī 4. a klases skolēni Una Ivanova, Samanta Jansone, Sabīne Lasmane, Edīte Visocka, Mikus Briežkalns un Mikuss Krēbss un 4.b klases skolēni – Kristīne Liepiņa, Alise Ruža, Keita Aizporiete, Matīss, Adrians Kaugers un Artūrs Žmurovs piedalījās konkursā „Picotavā runā angliski”, kuru organizēja Picotavas vadītāja Viktorija Fjodorova.
Gatavojoties konkursam, abām klasēm bija jāveic mājas darbi – jāveido veselīgas picas kolāža, jāizdomā komandas moto, jāpārdomā par vienotu komandas apģērbu un jāzin vārdi saistībā ar picu gatavošanu un pasūtīšanu kafejnīcā. Picotavā komandām bija jāierodas labā noskaņojumā un nedaudz izsalkušiem. Mūs laipni sagaidīja konkursa vadītāja un aicināja komandām ieņemt savu vietu pie galdiņiem. Darbs sākās ar iepazīšanos, tad katra komanda prezentēja savu moto, pagatavoto picu un uzdeva dažādus jautājumus. Vadītāja bija sagatavojusi mums dažādus interesantus uzdevumus, kur varējām pielietot savas iegūtās zināšanas angļu valodā. Mums ļoti patika veidot dialogu, kuru vajadzēja arī izspēlēt un noslēgumā ikvienam komandas dalībniekam vadītājai jāpasūta sava pica. Par pareizi izpildītu uzdevumu mēs visi saņēmām mazo picu un varējām to nobaudīt, kamēr tika apkopoti rezultāti.
4. a klases komanda ieguva galveno balvu – iespēju pasūtīt lielo picu ar pašu izvēlētām sastāvdaļām. Konkurss bija izdevies un šķiet, tā bija lieliska iespēja reālajā dzīvē pielietot iegūtās zināšanas angļu valodā.
Lai veicas arī citām klasēm šajā konkursā!

4.a klases skolniece Una Ivanova un angļu valodas skolotāja Ineta Bicāla