Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Atbalsta stipendija radošiem un talantīgiem jauniešiem

Okartes talanti, Pļaviņu novada ģimnāzija Līdz 11.maijam ikvienam radošam, enerģiskam un centīgam jaunietim, kurš jau šobrīd darbojas kādā no mākslas žanriem, ir iespēja pieteikties OKartes Talantu programmas trešajai kārtai KULTŪRA un saņemt finansējumu sava talanta attīstībai. Kopējais programmas KULTŪRA finansējuma apjoms ir 10 tūkstoši latu un tajā piedalīties aicināti jaunieši vecumā no 10 – 20 gadiem no visas Latvijas. Mūzika, deja, glezniecība, fotogrāfija, skatuves māksla, dizains – ir tikai daži no mākslas žanriem, kuros var pieteikties finansējuma saņemšanai.

Pieteikšanās stipendiju konkursam notiek elektroniski. Nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu, pievienot savu talantu apliecinošu foto vai video materiālu (var tikt uzņemts arī ar telefonu) un rekomendāciju no skolotāja/pulciņa vadītāja. Konkursā var startēt individuāli, norādot mērķi, kam nepieciešams finansējums un kā tas palīdzēs attīstīt talantu. Par projekta pieteikumiem būs iespēja balsot internetā, kā arī konkursa darbus izvērtēs kompetenta žūrija. Ar Nolikumu var iepazīties un pieteikumu iesniegt www.okartestalanti.lv

Pieteikšanās kārtība:

1) www.okartestalanti.lv mājas lapā jāaizpilda elektroniska pieteikuma anketa
2) Jāpievieno sava talanta apliecinājums foto vai video veidā (der arī video un foto, kas uzņemts ar telefonu)
3) Jāpievieno rekomendācija no skolotāja/pulciņa vadītāja/ pedagoga
4) Jāseko līdzi informācijai mājas lapā, kur notiks arī publiskā balsošana.
5) Visus pieteikumus izvērtēs kompetenta žūrija.

Latvijā ir daudz talantīgu jauniešu, kuriem nepieciešams jauns mūzikas instruments, audekls gleznošanai vai starptautiska pieredze.

Vairāk informācijas www.okartestalanti.lv.