Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Iespēja iesaistīties aktivitātēs

JIC “Ideja” aicina iesaistīties aktivitātēs:

Bērni un pusaudži līdz 14 gadu vecumam aicināti pieteikties JIC „Ideja” līdz 20. maijam pie Ināras Upenieces ELECTRODANCE (Tecktonik) deju apmācības grupās! Bezmaksas nodarbības – maijā un vasarā.


Piesakies līdz 26.maijam JIC „Ideja” pie Ināras Upenieces jauniešu semināram – nometnei „Man ir ko teikt!” 5.–11.06.2011. (Cēsu novads Priekuļu pagasts viesu nams „Spāriņu kalns”), lai kopā ar 30 Latvijas jauniešiem interesantā un neformālā veidā uzzinātu, kas ir līdzdalība, kā iesaistīties skolas un pašvaldības lēmumu pieņemšanā, uzzinātu, kā īstenot savas vistrakākās idejas, piesaistītu finansējumu projektiem un aktivitātēm, attīstītu līdera prasmes!
Semināra izdevumi tiek segti no projektam paredzētā finansējuma.

Organizē un vada: biedrība „Next”, finansē Šveices konfederācija un Latvijas Republika no Latvijas un Šveices sadarbības programmas līdzekļiem paplašinātajai Eiropas Savienībai.


Visi interesenti, kas vēlas piedalīties Pļaviņu novada radio veidošanā un darbībā, vēlas iegūt jaunu pieredzi aicināti uz tikšanos pirmdien, 23. maijā plkst. 17:00 JIC „Ideja”, Daugavas ielā 50
vai arī raksti: demiann@inbox.lv


Jaunieši no 13 gadiem tiek aicināti ekskursijā uz Rīgu 2011.gada 13.jūnijā (konfekšu fabrika „Laima”+ šokolādes istaba; ekskursija lidostā; Eiropas Savienības Mājas apmeklējums, LIDO, Rīgas centra apskate) – 9 Ls. Pieteikties JIC „Ideja” līdz 31. maijam!