Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Handbola sacensības Pļaviņu novada ģimnāzijā

Capture

Mikuss Krēbs,Pļaviņu novada ģimnāzijas

5.a klases sporta nodaļas vadītāja vietnieks

Mūsu skolā, no 12. līdz 21.oktobrim notika handbola sacensības starp 5. – 8. klašu skolēniem. Mūsu klase tajās piedalījās ar divām komandām. Tajās startēja: Mikus Briežkalns, Mikuss Krēbs, Ruslans Puškeļs, Samanta Jansone, Una Ivanova, Nikolajs Zablinskis, Ričards Pogodins, Nikita Skrimblis, Kārlis Liepiņš.
Pirmo vietu sacensībās ieguva 5.a klases pirmā komanda. Otro vietu ieguva komanda „Aligatori” – 6.a klase. Trešo vietu – 5.a klases otrā komanda. Sacensības norisinājās divas nedēļas. Ļoti spraiga cīņa bija par pirmo vietu. 5.a klase ar 4:3 uzvarēja 6.a klasi. Sacensības tiesāja skolotāja V. Brikmane, kura vada handbola treniņus skolā. Pārējās vietās palika 7. – 8. klašu skolēni. Šīs handbola sacensības bija citādākas. Jaunākās klases pierādīja, ka ir lieliskas komandas, pārspējot vecāko klašu skolēnus, kuri bija spēcīgi pretinieki. 5.a klases uzvarētāju komandas sastāvs bija  šāds: Mikus Briežkalns – kapteinis, Ruslans Puškeļs – vārtsargs, Ričards Pogodins, Nikolajs Zablinskis, Una Ivanova, Samanta Jansone kā spēlētāji.
Sakām lielu paldies arī skolas sporta ministram A. Apkalnam un skolotājiem, kas rīkoja šādas spēles. Tās bija lieliskas sacensības! PALDIES par piedalīšanos un vienotību klasesbiedriem!