Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Sveicam ar labiem sasniegumiem 1.semestrī

logo, Pļaviņu novada ģimnāzija Ilze Seipule, direktora vietniece izglītības jomā

Ir jau aizvadīts 2013./2014. mācību gada 1. semestris. Priecājamies, ka daudzi mūsu skolēni ir pabeiguši to ar augstiem mācību darba rezultātiem. Arī šogad turpinājām pirms vairākiem gadiem aizsākto tradīciju pie Ziemassvētku eglītes apbalvot visus tos, kuru vidējie mācību sasniegumu vērtējumi ir “8″ un vairāk balles (no 4. – 12.klasei) vai arī iegūti augsti aprakstošie vērtējumi (1. – 3.klasei). Tika apbalvoti arī tie skolēni, kuri skolas mērogā aktīvi un apzinīgi veic sev uzticēto sabiedrisko pienākumu.

Paldies ikvienam, kurš ir uzcītīgi un neatlaidīgi mācījies atbilstoši savām spējām. Paldies arī visiem skolotājiem par ieguldīto darbu un skolēnu vecākiem par sniegto atbalstu skolai.

Pļaviņu novada ģimnāzijas Pateicības rakstus par augstiem sasniegumiem mācību darbā 2013./2014.mācību gada 1.semestrī kopā saņēma 55 skolēni, bet par sabiedrisko darbu – 6 skolēni:
1.-4. klašu skolēni
5.-8. klašu skolēni
9.-12. klašu skolēni
par sabiedrisko aktivitāti

Novēlu visiem skolēniem pozitīvu un godprātīgu attieksmi pret savu tiešo pienākumu – mācību darbu! Lai labas sekmes arī turpmāk! Un ieklausīsimies Vairas Vīķes Freibergas reiz teiktajā: „Katrs rīts sniedz mums iespēju būt citādiem, nekā mēs bijām vakar, tas sniedz mums izdevību būt labākiem, nekā mēs bijām vakar, tas sniedz mums izaicinājumu sevi pāraugt, sevi pilnveidot un sevi pārspēt.”