Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Būsim aktīvi un atbildīgi dežūrdarbam skolā!

Jānis Andersons,
skolēnu pašpārvaldes Vides ministrs
 
Labdien,  domubiedri – skolēni!
Ir sācies jaunais- 2015.gads, 2014./2015.mācību gada  2.semestris. Skolas dzīve turpinās, taču atšķirībā no citu gadu 2.semestriem ir sācies konkurss „Gada dežūrklase”un „Gada virsdežurants”.
Konkursa mērķis ir organizēt dežūrklašu darbu, lai audzinātu skolēnos nepieciešamību pēc sakārtotas, estētiskas, drošas skolas vides un veidotu atbildību par uzticēto pienākumu.
Nosaukums “Gada virsdežurants” un “Gada dežūrklase” tiek piešķirta tai klasei un virsdežurantam, kuri ir labākie pēc iegūto  punktu skaita.
Konkurs norisināsies 2015. gada 2 semestrī. Konkursa rezultāti tiks paziņoti mācību gada noslēguma pasākumā.
Vērtēšana notiek 7. – 12. klasēm (ieskaitot) katra mēneša beigās(nolikumu skatīt skolas mājas lapā www.png.edu.lv sadaļā „skolēnu pašpārvalde”).
Lai konkursa izvirzīto mērķi realizētu, būsim apzinīgi un atbildīgi, sadarbosimies ar skolotājiem, atbalstīsim viens otru, jo tas parādīs mūsu attieksmi pret vidi, kurā pavadām lielu  daļu sava laika, pierādīsim paši sev, ka mums rūp apkārt notiekošais, ka gribam jaunas pārmaiņas un labprāt tajās piedalāmies!
Taču skumji būs tad, ja daudzi vēlas pārmaiņas, bet paši ar savu līdzdalību nelabprāt piedalās.Ceru uz godprātīgu un labu sadarbību konkursa laikā!
Paldies skolas direktorei Ritai Polei par morālu un materiālu atbalstu, skolas budžetā rodot līdzekļus labākās dežurklases un virsdežuranta apbalvošanai.
Lai mums pietiek spēka, izturības,pacietības un veiksmes, realizējot šo lielisko ideju!