Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Jauno satiksmes dalībnieku forums Pļaviņās

Filips Fedosejevs, Raivo Jankuns, Sonora Balode, Elīna Lelde Pitjukeviča, Ričards Freijs, Krista Priede, 4.b klases skolēni

30.aprīlī mūsu skolā notika Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) rīkotās velosipēdistu sacensības, kurās piedalījās sešas mūsu skolas komandas.

Viena no tām bija mūsu klases komanda ”Zibenīgais sešinieks”. Gatavojoties šīm sacensībām, ļoti cītīgi trenējāmies. Braucām ar velosipēdu ne tikai stundu laikā, bet arī ārpus stundām. Pirmās palīdzības zināšanas palīdzēja apgūt skolas medmāsa I.Kaņepēja.
Sacensību dienā daži no mums bija uztraukušies, turpretī daži tās uztvēra mierīgi. Mūs visus pārsteidza uzdevumi, kuri bija jāpilda.
Riteņbraukšanā pirmais starts bija grūtāks nekā otrais. Pēc riteņbraukšanas devāmies pārbaudīt zināšanas pirmās palīdzības sniegšanā, pēc tam – ceļu satiksmes noteikumos, velosipēdu uzbūvē.
Tiesneši mūs cienāja ar cepumiem un tēju.

Sākās apbalvošana. Visas komandas un to skolotāji kā dāvinājumu saņēma oranžus krekliņus un atzinības rakstus, kurus pasniedza CSDD Aizkraukles nodaļas priekšnieks, mūsu skolas absolvents E.Eizāns. Paldies par to!

Pirmās trīs vietas ieguva A.Upīša Skrīveru vidusskolas komandas, diemžēl mūsu komanda ieguva 4.vietu.

Mēs gribam pateikt paldies sacensību organizētājiem, ka mums un citām mūsu skolas komandām bija iespēja piedalīties šādās sacensībās, īpašu paldies sakām skolas direktoram V.Samohinam, sporta skolotājam J.Eidukam, klases audzinātājam G.Balodim, medmāsai I.Kaņepējai un mūsu vecākiem.