Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Pavasaris klāt!

Pavasaris klāt! 21. martā skolas filiālē Odzienā 1., 2.klasei notika klases pēcpusdiena “Pavasaris klāt!” Uz šo pasākumu tika ielūgti arī skolēnu vecāki. Mums visiem par prieku, ieradās gandrīz visu skolēnu vecāki.

Pirmajā aktivitātē vecāki ar interesi iepazinās ar interaktīvo tāfeli. Uz tās drīz vien ar vecāku roku jau tika uzzīmēta pavasara saulīte, uzrakstīts jauks novēlējums. Pirmās iemaņas darbā ar moderno tāfeli vecāki apguva ātri.

Pēc tam visi kopīgi devāmies uz skolas mazo zāli. Tur vecākiem patīkami bija dzirdēt Alvja, Jāņa, Megijas, Antras, Adriana, Kristīnes, Edītes, Mikusa norunātos dzejoļus, īpaši Aksela, jo viņš reģionālajā skatuves runas konkursā Jēkabpilī ieguva II pakāpes diplomu.

Jautrība sākās, kad visi kopīgi dziedājām dziesmu „Jautrais dancis”, sākās rotaļas un citas aktivitātes. Patīkami, ka vecāki arī atraktīvi darbojās kopā ar bērniem.
Beidzoties aktivitātēm veidojām kopīgu zīmējumu „Pavasaris”, to gan vajadzēja zīmēt aizsietām acīm.

Klasē cienājāmies ar vecāku sagādātajiem gardumiem. Katra ģimene kā dāvanu pavasarīgai noskaņai saņēma mājturības stundās izšūtu dekoru.

Dodoties projām gan skolēni, gan vecāki bija smaidīgi un apmierināti, aicināja tādas kopīgas pēcpusdienas rīkot arī turpmāk.

Vēlreiz pavasarīgs paldies vecākiem par aktīvu darbošanos un atsaucību!

1.e un 2.e klases audzinātāja Aiga Čepule