Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Ekskursija uz Tukumu

Skolotāja Aija Rogāle

29.oktobrī 5.-10.klašu skolēnu grupa – aktīvi un sportiski skolēni – gatavojas doties ekskursijā uz Tukumu (pēc smukuma!). Ceļā vērosim pēdējo, vēja nenotraukto lapu zeltu, bet Tukumā mūs gaidīs viens no Latvijas izcilākajiem sportistiem, meistars 50 km sporta soļošanā Modris Liepiņš, kurš ir Atlantas (1996.), Sidnejas (2000.) un Atēnu (2004.) Olimpisko spēļu dalībnieks. Augstākā izcīnītā vieta Olimpiskajās spēlēs – 9.vieta pasaules vadošo sportistu vidū 50 km distancē. Vairāk par rezultātiem varat uzzināt Vikipēdijā.

Viņš iepazīstinās ar lielā sporta dzīvi, pastāstīs par savu karjeru sportā, par olimpisko kustību Latvijā, dalīsies savos iespaidos, kas gūti, ceļojot pa pasauli, pēc tam kopīgi ar bijušo Latvijas izlases bobslejistu Jāni Ozolu vadīs jautras atrakcijas uz ledus modernajā Tukuma ledus hallē, kur skolēniem vajadzēs pierādīt savu cīņas sparu un veiklību… No skolēniem cer neatpalikt arī skolotājas – Aija Rogāle un Olita Onckule!

Pēc pusdienām – ceļš uz Līvu akvaparku, kur ledus priekus nomainīs ūdens prieki.

Šādi ceram gūt labus iespaidus skolēnu brīvlaika nedēļā, lai ar jauniem spēkiem čakli mācītos jau novembrī!

Galerijā – foto no tikšanās ar Atlantas, Sidnejas un Atēnu Olimpisko spēļu dalībnieku 50 km soļošanā Modri Liepiņu, kā arī Atēnu un  Pekinas Olimpisko spēļu dalībnieci 400m barjerskrējienā Ievu Zundi. Apskatāmas fotogrāfijas arī no aktīvās darbošanās Tukuma halles slidotavā!