Pïaviòu novada ìimnâzija - skolas çka

Pïaviòu novada ìimnâzija - logo

Klases stūrīšu izvērtējums

svariOktobra mēnesī preses ministrija ir izvērtējusi katras klases neoficiālo vizītkarti- klases stūrīti. Lai arī visi esam vienas skolas audzēkņi, darbojamies pēc vieniem noteikumiem, rezultāts ir atšķirīgs un dažāds!
Vērtēšanas kritēriji paredz sešas pozīcijas, kuras klasei vēlams ievērot, noformējot klases stūrīti- stundu saraksts, klases skolēnu pienākumu sadale, iekšējās kārtības noteikumu pieejamība, papildus informācija, konsultāciju grafiks un radošums. Preses ministriju patīkami iepriecināja pamatskolas klases, kuru noformējums bija oriģināls un baudāms. Četras klases – 5.a, 6.b, 7.b un 9.a ir ieguvušas maksimālo punktu skaitu (10). Par izdomu, krāsainību un pārskatāmību – paldies! Labi centušies ir arī visi mazākie skolas skolēni – paldies klases audzinātājām par pacietību, fantāziju un gaumīgumu, tomēr tikai 3.a klase ir izvirzījusies vadībā ar maksimālajiem 10 punktiem. Radošums ir šīs klases stiprā puse. Jauks, akurāti noformēts stūrītis ir arī 10. klasei, arī viņi ir saņēmuši maksimālo punktu skaitu. No 10. klases nedaudz atpalika 12. klase ( 7 punkti).
Preses ministrija pateicas par ieguldīto darbu visām klasēm! Mēs aicinām arī turpmāk darboties un vēl vairāk pārdomāt stūrīša noformējumu, papildus informācijas (dzimšanas dienas, klases hronikas, foto) vajadzību, izvērtēt katras informācijas korektumu, gramatisko izpildījumu. Lai radoša pieeja un idejas! Paldies par ieinteresētību un sadarbību!

Skolas preses ministrija